BENVINGUTS

Aquest és el blog de Kike Pérez Colomer (Vallada 1980). Ací vos mostre alguns dels meus treballs fotogràfics així com altres inquietuds relacionades amb el món de la imatge, la música i altres temes que em resulten interessants o dels que necessite parlar. Pots veure totes les fotos que faig al meu portfoli a la meua web (hhttps://www.behance.net/hein-rich). Recorda: Compartir és genial, però un ús inapropiat de les meus fotografies és il·legal i molest. Gràcies per respectar-me i sigues benvingut!

Busca en aquest bloc

dimarts, 19 de març del 2013

Bulling


TO THIS DAY és un projecte basat en un poema escrit per Shane Koyczan (shanekoyczan.com) on s'explora a fons profund impacte que el bulling pot tenir sobre un individu.
Les escoles i les famílies necessiten d'eines adequades per fer front a aquest problema. Podem donar-los un punt de partida ... Un missatge que tindrà un efecte durador de gran abast i llarg per enfrontar el bulling.
En aquest projecte, artistes i experts dissenyadors gràfics, van aportar el seu estil únic amb 20 segons cadascú que tots junts formen aquesta obra d'art.

Aquest esforç de col · laboració voluntària demostra el que una comunitat de persones bondadoses són capaços de fer quan s'ajunten.

Espere que vos agrade i vos arribe al cor.