BENVINGUTS

Aquest és el blog de Kike Pérez Colomer (Vallada 1980). Ací vos mostre alguns dels meus treballs fotogràfics així com altres inquietuds relacionades amb el món de la imatge, la música i altres temes que em resulten interessants o dels que necessite parlar. Pots veure totes les fotos que faig al meu portfoli a la meua web (hhttps://www.behance.net/hein-rich). Recorda: Compartir és genial, però un ús inapropiat de les meus fotografies és il·legal i molest. Gràcies per respectar-me i sigues benvingut!

Busca en aquest bloc

dilluns, 14 de gener del 2013

Entrega de les fotos revelades al 2on Concurs de Fotografia Vila de Vallada 2012

Amb molt de retràs però just el dia de reis, finalment s'ha realitzat l'entrega de les fotografies revelades a les guanyadores i guanyadors d'aquest segon concurs.
Les fotografies han sigut revelades per procés químic i emmarcades en pasepartout 40 x 50 cms.
Moltes felicitats als guanyadors i mil disculpes per presentar-me en casa vostra sense avisar... això pot explicar eixes cares de són, constipats i demés... disculpeu!

Recordeu que l'any que ve tornarem.
Intentarem millorar tant el lloc de l'entrega de premis, com els premis en sí, i si rebem l'ajuda econòmica necessària, s'intentarà fer un fallo de jurat públic.

Aprofitem també per anunciar que hi haurà un nou premi especial Verde Oscuro per a les fotografies relacionades directament amb el mig ambient del terme (flora, fauna, denúncia ambiental, etc...). Anirem informant al respecte i esclarint dubtes.

Ací baix, els guanyadors:

Javier García Pardo: Les seues fotos en www.verdeoscurofoto.blogspot.com

Araceli Calabuig Ortíz: Les seues fotos en http://www.flickr.com/photos/calaort/

Lidia Fito Bas (no té pàgina web, però quan llisca aquest post, li entrarà ganetes i s'obrirà una...)