BENVINGUTS

Aquest és el blog de Kike Pérez Colomer (Vallada 1980). Ací vos mostre alguns dels meus treballs fotogràfics així com altres inquietuds relacionades amb el món de la imatge, la música i altres temes que em resulten interessants o dels que necessite parlar. Pots veure totes les fotos que faig al meu portfoli a la meua web (hhttps://www.behance.net/hein-rich). Recorda: Compartir és genial, però un ús inapropiat de les meus fotografies és il·legal i molest. Gràcies per respectar-me i sigues benvingut!

Busca en aquest bloc

dimarts, 2 d’agost del 2011

Tal vegada és hora de recordar un antic amic...

We miss you (Et trobe a faltar)

Un curtmetratge hiper-galardonat que ens recorda que ahí fora, tenim un amic oblidat: La Mare Natura.
És hora de trucar-li, i dir-li que no l'hem oblidada i que volem reprendre aquella íntima relació què varem tindre amb ella ja fa molts anys... massa anys...
És hora de donar-li les gràcies tots les dies per cada cosa que tenim i que ens ofereix.
És hora de disfrutar-la i sobre tot de fer que els nostres fills l'estimen més del que l'hem estimada aquesta generació egoista.
Aprendre a observar-la, entendre-la, aprendre d'ella... sols així serem capaços d'estimar-la i, per conseqüència, d'actuar en la seua defensa... Recordem que sense ella no som res.

We Miss You, un original curtmetratge que ens conta mitjançant tècniques de Slow-motion i efectes especials, una història urbana però inspirada en la natura.

Disfruteu-la.


WE MISS YOU from fireapple films on Vimeo.


CREDITS 

FILMACADEMY BADEN-WÜRTTEMBERG presents a HANNA MARIA HEIDRICH film “WE MISS YOU” CORNELL ADAMS DANELL FORTSON director of photography JANN DÖPPERT production designer JILL SCHWARZER costume designer ANDY BESUCH editor BENJAMIN ENTRUP music by PHILIPP NOLL & AXEL HUBER sounddesign & mixing by CHRISTIAN HECK vfx supervisor SEBASTIAN NOZON vfx TONIO FREITAG screenplay by HANNA MARIA HEIDRICH & ALEX ESLAM produced by SEBASTIAN BANDEL & STEFFEN WILHELM directed by HANNA MARIA HEIDRICH


PREMIS

  • Best European Branded Short - Young Director Award 2011, Cannes
  • Best European Filmschool - Young Director Award 2011, Cannes
  • Special Jury Award - Young Director Award 2011, Cannes
  • Saatchi & Saatchi - New German Directors Showcase 2011, Germany
  • Caligari Award 2010, Germany