BENVINGUTS

Aquest és el blog de Kike Pérez Colomer (Vallada 1980). Ací vos mostre alguns dels meus treballs fotogràfics així com altres inquietuds relacionades amb el món de la imatge, la música i altres temes que em resulten interessants o dels que necessite parlar. Pots veure totes les fotos que faig al meu portfoli a la meua web (hhttps://www.behance.net/hein-rich). Recorda: Compartir és genial, però un ús inapropiat de les meus fotografies és il·legal i molest. Gràcies per respectar-me i sigues benvingut!

Busca en aquest bloc

dimarts, 23 d’agost del 2011

Solitud

"La solitud, la incomprensió, la falta de contacte humà en la societat modernitzada dels anys 60 en endavant va ser un tema objecte de molta inspiració. Tema recurrent per a l'art, l'humor, la vida en general… Mentre més ens acostem tecnològicament més ens allunyem humanament"
(Elena Gabriel) 




Carrers d'Olba, Terol.
Estiu de 2011

2 comentaris:

AMICDELSLLIBRES ha dit...

El silenci i la solitud poden portar pau a la nostra ànima. També en altres circumstàncies melangia, tristor i depressió.
Alguns llocs on abans sonaven les sirenes i hi treballava gent hui són cementeris d'il·lusions on regna el silenci i la solitud. Quantes emocions i records desperten en els antics treballadors.

Randy ha dit...

Amazing photographs.