BENVINGUTS

Aquest és el blog de Kike Pérez Colomer (Vallada 1980). Ací vos mostre alguns dels meus treballs fotogràfics així com altres inquietuds relacionades amb el món de la imatge, la música i altres temes que em resulten interessants o dels que necessite parlar. Pots veure totes les fotos que faig al meu portfoli a la meua web (hhttps://www.behance.net/hein-rich). Recorda: Compartir és genial, però un ús inapropiat de les meus fotografies és il·legal i molest. Gràcies per respectar-me i sigues benvingut!

Busca en aquest bloc

dissabte, 12 de febrer del 2011

Egipte 11 F: Quan tots els braços varen apuntar cap a la mateixa direcció.


Avuí és un dia gran per a Egipte, però també un dia gran per a la resta del món.
Per a nosaltres ho és per a recordar el que varem ser i la situació en la què ens trobem ara, i per tant, per apreciar el que tenim, i que sembla que hem oblidat.

Per a aquells Estats que segueixen governats per mans de ferro, aquest dia pot suposar també un abans i un després en tant en quant s'ha demostrat que la lluita pacífica i multitudinària pot donar els seus fruits (altres Nobels de la pau, com Gandhi, Luther King, etc... ja ho varen demostrar). Marroc, Xina, preneu nota.

Desitge a Egipte sort i prosperitat. Que vaja amb peus de plom perquè la democràcia és un ganivet de doble tall. Que es fixe en les errades de la resta de països que varen aconseguir un dia la democràcia, i que no torne a cometre les mateixes errades.
___________________
Fotografia: Arenals Elx-Santa Pola
Febrer 2011


Arenal Elx-Santa Pola