BENVINGUTS

Aquest és el blog de Kike Pérez Colomer (Vallada 1980). Ací vos mostre alguns dels meus treballs fotogràfics així com altres inquietuds relacionades amb el món de la imatge, la música i altres temes que em resulten interessants o dels que necessite parlar. Pots veure totes les fotos que faig al meu portfoli a la meua web (hhttps://www.behance.net/hein-rich). Recorda: Compartir és genial, però un ús inapropiat de les meus fotografies és il·legal i molest. Gràcies per respectar-me i sigues benvingut!

Busca en aquest bloc

dilluns, 18 d’octubre del 2010

Quan tot comença a confondre's... i no es sap distinguir realitat de ficció

Comunitat del Batei
República Dominicana 2008
"La Fotografia és el millor mecanisme artístic per ficar-te en contacte amb la realitat"
____________________
Aquesta és la segon vegada que publique aquesta foto.
La primera va ser fa 2 anys al tornar del camp de treball. Era un pla general, sense retallar i processada en color.
Recopilant fotografies per a un concurs fotogràfic, l'he rescatada i he decidit processar-la de nou, esta vegada en blanc i negre i retallant-la en vertical, centrant-me en les extremitats del xiquet, oblidant la seua cara, deixant que aquesta represente la cara anònima de milers de xiquets que pateixen injustament (encara que res seria just a l'hora de justificar cap desgràcia com aquesta) la fam, la desgràcia i la penúria que sols els oblidats pels governs, els mitjans de comunicació i NOSALTRES (els primers) pateixen.
Cames flaques com a branques que es confonen amb les arrels d'un abre sec que busca l'aigua com aquestes cames, el menjar.

1 comentari:

Unknown ha dit...

uuuf, impactant! no deixa indfiferent. El bn li dona caire molt adient a la foto. Enhorabona!